Artikler

Få et bedre forhold med få tips!

Hvem har ikke sukket over de romantiske forhold i hollywood film?

Den charmante kæreste der altid gøre de mest romantiske ting. Et forhold der bare kører på skinner med et par enkelt små down, som dog ender med romantiske forsoninger.

Tja, livet er ikke altid helt så “hollywood” og mænd tænker nogen gange mere på deres nye alufælge end at købe blomster til dig mens du er på arbejde. Når det er sagt, så er det dog ikke helt så svært at komme tæt på den lyserøde sky du ser i film. Det er nemlig hvad du gør det til. 

Vil du gerne have han skal kredse lidt mere om dig, som planeterne gør om solen. Så skal du blot smøre lidt ekstra honning på. Mænd er slet ikke så svære at gøre rundt på gulvet. Noget frækt lingeri eller frække overraskelser gør en stor del i deres verden. Hvis du nu er en af dem der mener at noget sexet undetøj ikke sidder perfekt på dig, så kan du være sikker på han er uenig. Det vil gøre underværker for både for dit sexliv og dit romantiske liv. 

Glem ikke den frække del, der skal ske noget nyt ind imellem!

Den der missinær hver onsdag, ja den gider hver du eller han. Så prøv noget nyt ind imellem. Han kan måske være lidt i tvivl om du er med på den slags. Om du gider f.eks. sexlegetøj eller noget frækt dominans. Så tag lidt initiativ. Hvis du viser ham du er med på den slags, så skal han nok finde på mere. Det kan måske endda også være nok at nævne det.

Det er nok den der med at blå-stemple det, så han ved du godt gider. Mange mænd er i realiteten bange for at gøre noget, som du rynker på næsen over. De gider nemlig ikke at skulle gennemhulles for, hvorfor de tænder på den slags bagefter. 

Så vil du gerne have mere smag i forholdet, så tilføj selv noget krydderi.